Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Fietspomp JoeBlow Sport III

Winnend bod: €25,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

JoeBlow Sport III: opvolger van een de populairste fietspompen allertijden De Topeak JoeBlow Sport II was een echte favoriet! Nu is zijn opvolger er: de Topeak JoeBlow Sport III. Naar verwachting wordt dit weer een echte verkooptopper. Dit vanwege zijn uitstekende prestaties voor een uiterst betaalbare prijs. Deze pomp wordt getipt door de magazines Mountainbike, Roadbike en Trekkingbike.

Dubbelzijdige pompkop: geschikt voor Presta-, Schrader en Dunlopventielen De TwinHead dubbelzijdige pompkop past op Presta-, Schrader- en Dunlopventielen. De extra lange slang is 360º draaibaar en is te vergrendelen aan de pomp zodat hij niet kan losschieten tijdens transport. De pomp wordt geleverd inclusief een pompnippelset voor ballen en luchtbedden. De maximale druk van de pomp is 11 Bar. De analoge manometer is onderaan de pomp bevestigd en is goed af te lezen.

Veranderingen ten opzichte van de JoeBlow Sport II De Sport III is op een aantal vlakken verbeterd: met een vergrote gauge, bijgewerkte handgreep en een nieuwe TwinHead DX5-pompkop die het waardequotiënt exponentieel verhoogt.

Uitleg ventielsoorten De meeste pompen zijn geschikt voor alle soorten ventielen. Hierbij worden onderscheiden:

  • Schrader (AV) - Autoventiel, wordt veelal gebruikt bij mountainbikes en heeft een druknippel aan de binnenzijde
  • Presta (FV) - Frans ventiel, ziet u meestal bij race- en toerfietsen en heeft een vergrendelde druknippel aan de binnenzijde
  • Dunlop (HV) - Hollands ventiel, is vanouds het meest gebruikte ventiel. Deze bestaat uit een stalen buisje zonder druknippel

Lees minder

Belangrijke productkenmerken

  • Inclusief pompnippelset
  • Extra lange, 360º draaibare pompslang
  • Op Presta-, Schrader- en Dunlopventielen aan te sluiten
  • Pompt tot 11 bar
Winnend bod: €25,-