Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

De Abus Pedelec 1.1 fietshelm voor e-bikers

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

De Abus Pedelec 1.1 fietshelm voor e-bikers Voorzien van een krachtige ledlamp achter. Inclusief insectennet. In helm geïntegreerde regenkap. Niet geschikt voor de speed-pedelec

De perfecte keuze voor e-bikers in de stad Met de Abus Pedelec 1.1 fietshelm fiets je goed beschermd door de stad. De helm is bij uitstek geschikt voor gebruik op de elektrische fiets. De helm van Abus beschikt over een zogenaamde double in-mold constructie. Dit betekent dat de verbinding tussen buitenschaal en voering zeer duurzaam is. Deze stevige verbinding zorgt voor nog betere bescherming mocht je onverhoopt ten val komen.

Vele handige en nuttige functies De Pedelec 1.1 zit bovendien boordevol handige en nuttige functies. Met de Zoom Evo Adult heb je de helm in no time goed op jouw hoofdmaat aangesloten (hieronder vind je de hoofdmaat). Het vizier van de fietshelm kun je eventueel verwijderen. De vele luchtopeningen zorgen voor een frisse wind langs het hoofd. Aan de achterzijde zit een krachtige ledlamp die bijdraagt aan een goede zichtbaarheid in het donker.

  • Maat L: voor een hoofdomtrek van 56 t/m 62 centimeter

Belangrijke productkenmerken

  • Geschikt voor stadsverkeer
  • Double in-mold constructie
  • Precies op het hoofd af te stellen
  • Fidlock-magneetsluiting
  • Ledlamp achter
Gesloten